Over VestingPop 2022

Wat is VestingPop?

VestingPop is een popfestival dat gehouden wordt op het Zuidfront in Hellevoetsluis. Na het verlies van het Hellevoetse begrip Wallenpop is het initiatief ontstaan om Hellevoetsluis een nieuw gratis festival te geven.

Vanuit Stichting VestingPop wordt dit jaar Vestingpop voor de derde keer georganiseerd, met hulp van ondernemers en Gemeente Hellevoetsluis.

De programmering is veelzijdig en de bands die geboekt staan zijn gevestigde namen in combinatie met bands die aan de vooravond van het grote succes staan. Ook komt het lokale talent ruimschoots aan bod. Zowel op Mainstage als Acoustic stage zullen bekende en nog onbekende bands hun opwachting maken.

Op 06 augustus 2022 vindt de tweede editie van VestingPop plaats. Vanaf 12.00uur kunnen jong en oud genieten van een prachtig festival. Rond 00.00uur zullen we dan maar liefst 12 band voorbij hebben zien komen.

Catering

Omdat er ook voor de inwendige mens gezorgd moet worden, zijn er op het festivalterrein verschillenden foodtrucks en een terras aanwezig, je kunt rond etenstijd dus lekker op het terrein blijven en je hoeft dus niks van de muziek te missen.

Op VestingPop is alles netjes en professioneel verzorgd. Muziek, theater, toiletten, foodtrucks, barren, kunst en 2 podia. Kortom alle ingredi├źnten voor een fantastisch festival, hopelijk in de zon met een prachtig uitzicht op ons mooie haringvliet.

  • 06 augustus, 2022
  • Vesting, Zuidfront, Hellevoetsluis

Onze Hoofdsponsors

Sponsor Gemeente Hellevoetsluis
Sponsor Fabert de Wit
Sponsor Delta Port Donatiefonds
Sponsor Reitenbagh en van Leth
Sponsor Popunie
Sponsor vp verhuur
Sponsor Designing Is Art
Sponsor Sonneveld Photography
Sponsor dutch Fellow

06 aug

VestingPop