Over VestingPop 2018

Wat is Vestingpop?

Vestingpop is een gratis toegankelijk popfestival dat gehouden wordt op het Zuid front in Hellevoetsluis. Na het verlies van het Hellevoetse begrip Wallenpop is het initiatief ontstaan om Hellevoetsluis een nieuw gratis festival te geven.

Vanuit stichting Vestingpop wordt dit jaar Vestingpop voor het eerst georganiseerd, met hulp van ondernemers en Gemeente Hellevoetsluis.

De programmering is veelzijdig en de bands die geboekt staan zijn gevestigde namen in combinatie met bands die aan de vooravond van het grote succes staan. Ook komt het lokale talent ruimschoots aan bod. Zowel op Main stage als Acoustic stage zullen bekende en nog onbekende bands hun opwachting maken.

Op 4 augustus 2018 vindt de eerste editie van Vestingpop plaats. Vanaf 12.00 kunnen jong en oud genieten van een prachtig festival. Rond 24.00 zullen we dan maar liefst 11 band voorbij hebben zien komen.

Niet alleen muziek krijgt een plek op Vestingpop, ook is plek voor andere kunstvormen, zoals schilderkunst, straattheater, make up artists en tattoo artists.

Catering

Omdat er ook voor de inwendige mens gezorgd moet worden, zijn er op het festivalterrein verschillenden foodtrucks en een terras aanwezig, je kunt rond etenstijd dus lekker op het terrein blijven en je hoeft dus niks van de muziek te missen.

Op Vestingpop is alles netjes en professioneel verzorgt. Muziek, theater, toiletten, foodtrucks, bars, kunst en 2 podia ’s. Kortom alle ingrediënten voor een fantastisch festival, hopelijk in de zon met een prachtig uitzicht op ons mooie haringvliet.

  • 04 augustus, 2018
  • Vesting, Zuidfront, Hellevoetsluis

Onze Hoofdsponsors

Sponsor Gemeente Hellevoetsluis
Sponsor Gemeente Hellevoetsluis
Sponsor Gemeente Hellevoetsluis
Sponsor Gemeente Hellevoetsluis
Sponsor Gemeente Hellevoetsluis

04 aug

VestingPop